Översättning av CV:n

Vill du ta ett stort steg i din yrkeskarriär? På Translinguo Global erbjuder vi översättningstjänsten för läroplaner för att du ska kunna jobba i utlandet och öppna oändliga arbetsmöjligheter. Vänta inte längre och hoppa in i nya möjligheter, vi följer med dig.
Перевод резюме

 Funderar du på att presentera ditt CV och du fortfarande inte har det översatt? Om det är så är detta din plats. På Translinguo erbjuder vi en översättningstjänst för CV:n så att du kan bredda ditt utbud av arbetsmöjligheter. Låt inte denna möjlighet glida förbi, vi hjälper dig.os.

Vem riktar sig översättningstjänsten för CV:n till?

Om du är student och vill fortsätta dina studier i utlandet, och du vill ansöka om ett stipendium, så är det nödvändigt att din studieplan är översatt.

Dessutom, om du är intresserad av att leta efter ett jobboavsett om det är i utlandet eller inte, kommer det påverka mycket att ha ett översatt CV. Det kommer göra att du sticker ut bland de andra. Det är så eftersom de stora plurinationella företagen lutar mer åt de kandidater som har ett CV översatt till ett annat språk.

Vilken typ av texter översätter vi?

Vår översättningsbyrå erbjuder de bästa tjänsterna. Vi har de nödvändiga tekniska medierna för att kunna utföra vilken översättning som helst i vilket format som helst.

Vi kan översätta alla typer av texter. Inte bara översättningar som kan hjälpa dig att hitta ditt drömjobb, som till exempel översättningstjänsten för läroplaner, följebrev, motivationsbrev, etc. Utan också juridiska, specialiserade, auktoriserade översättningar, samt översättningar av webbsidor, etc.

Varför bör du lita påTranslinguo?

Translinguo Global är översättningsbyrån i Madrid med mest projektion. Vi erbjuder tjänster för översättning ochmarknadsföring för såväl företag som individer.

Vårt översättningsföretag är baserat på några stora värderingar och principer som gör att vi har så mycket framgång och ett perspektiv på konstant växande.

Det måste också lyftas fram att vi har ISO 9001 och ISO 17100 tack vare vår ansträngning och uthållighet. Det vill säga att våra förvaltningsprocesser följer höga kvalitetsstandarder.

Andra drag som gör oss unika måste också nämnas:

 • Vår översättningsbyrå är baserad på punktlighet, vi åtar oss att utföra översättningarna på så lite tid som möjligt. Deadlines är viktiga för oss. Dessutom har vi en specialiserad översättningstjänst som är tillgänglig i alla tidszoner.. Vi har översättare i hela världen.
 • Vi har översättare som är specialiserade på ett brett utbud av områden för att dina översättningar ska få en så bra kvalitet som möjligt. Det bör nämnas att, till exempel, de auktoriserade översättningarna görs av en auktoriserad översättare.Dessutom har vi modersmålsöversättare som gör att ditt CV blir ännu mer naturlig för läsaren.
 • Vi är en översättningsbyrå med mer än tio års erfarenhet. Vi har jobbat inom denna sektorn med olika industrier.
 • Vi är ett företag som tänker på våra kunder, vi anpassar oss till dina behov. Därför utför vi en personlig och optimerad översättningsprocess för läroplaner. Våra kunder är alltid nöjda med våra översättningar. De rekommenderar inte bara oss för vår snabbhet utan även för de fantastiska resultaten.
  Priserna för våra översättningar är transparenta och konkurrenskraftiga. Vi erbjuder det bästa priset och den högsta kvaliteten.
 • Våra översättningspriser är av stor vikt och de är konkurrenskraftiga. Vi erbjuder det bästa priset och den högsta kvaliteten.

Vilka är ISO-certifieringarna?

ISO-certifieringarna (International Organization for Standarization) är dokument som uppfyller ISO-standarden till punkt och pricka. I detta fallet följer vårt översättningsföretag standarderna ISO 9001 och ISO 17100.

 • Vad är ISO 9001?

Det är den mest erkända standarden för kvalitetshantering i hela världen. Det är en internationell standard som tittar på företagets kvalitet utifrån kundernas tillfredsställelse. Å andra sidan mäter den förmågan att erbjuda produkter och tjänster som uppfyller vissa krav.

 • Vad är ISO 17100?

Det är en europeisk standard som fastställer kvalitetsstandarder för översättningsarbete. Som konsekvens för denna standard är vi skyldiga att uteslutande arbeta med:

 • Översättare som bidrar med certifierade dokument om deras kompetens inom översättning och tolkning.
 • Översättare som är specialiserade på ett konkret område.
 • Översättare med mer än fem års erfarenhet som professionell översättare.

Vad erbjuder vi inom översättningstjänsten för CV:n?

Inom översättningstjänsten för lCV:n hjälper vi dig att översätta ditt CV på ett professionellt sätt, genom att anpassa CV-formaten till varje land. Att ha ett välredigerat CVär nyckeln, men genom att ha det översatt så skiljer du dig från resten. En bra översättning av ditt CV kan vara anledningen till varför du jobbar där du alltid har önskat att vara.

Att räkna med en översättningsbyrå för översättningstjänsten av CV:n är mycket viktigt. Du sparar tid och kraft, vilket även leder till att du sparar dina pengar.

Om översättningen är bra eller dålig kommer i det här fallet avgöra din framtida karriär. På Translinguo hjälper vi våra kunder och erbjuder dem en översättning av kvalitet.

Låt inte denna möjlighet glida förbi! Det är mycket lätt att kontakta oss.

 • Fyll i formuläret formuläret nedan.o.
 • Tryck på whatsapp-knappen till höger https://api.whatsapp.com/send?phone=34622621527″>WhatsAppli>
 • Ring oss på (+34 911232763) (+34622621527).

Idag faller många försäljningar platt på grund av att översättningarna inte är tillräckligt professionella. För att detta inte ska hända och för att du ska få ett CV med fantastisk kvalitet så kontakta oss.

Du kanske också är intresserad av andra tjänster:

Посетите наши профили на Facebook, Instagram и Linkedin

НАШИ УСЛУГИ

Хотите получить предложение?

ЗАПРОСИТЬ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

Введите свои контактные данные, и мы свяжемся с вами как можно скорее.

traductor

Переводчики-носители языка
и специализированный

traductor españa

Мы гарантируем пунктуальность
и превосходное качество.

traductor

Близкое лечение
с клиентом

traductor

Команда экспертов
в поле

Они доверяют нам

Чем мы можем вам помочь?

Свяжитесь с нами, чтобы получить дополнительную информацию о том, как мы можем вам помочь.

Te informamos que tus datos serán tratados por TRANSLINGUO CREATIVE GROUP S.L. con la finalidad de dar respuesta de forma detallada a la petición de presupuesto. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación, oposición, portabilidad y suprimir los datos en privacy@translinguoglobal.com, así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada en nuestra Política de Privacidad.
Прокрутить вверх